Mette Vallentin

Mette Vallentin

Tanker & tips


Det pengeløse samfund

Grønne løsningerPosted by Mette Vallentin Pedersen Mon, June 08, 2015 14:24:56
Det ville være rart hvis den sidste del af valgkampen, kunne handle om lidt mere, end vores nuværende lille andedam, og i stedet handle om vores børn, børnebørns og egen fremtidige tilværelse i den globale verden.

‪#‎dkpol ‪#‎fv15 ‪#‎stemSF ‪#‎DRdinstemme ‪#‎tv2valg ‪#‎dagensq

Vi står midt i en brydningstid, hvor de beslutninger vi tager i dag, for kæmpe betydning for selv og fremtidens borgere.

Indtoget af Smartphone I alles lommer, har gjort, at vi køber, sælger, anmelder, kommunikere og overfører alt I nuet.

Det betyder, at vi meget snart har et pengeløst samfund, hvor de sidste 6 % (mønter & sedler), som nationalbanken producere, vil overgå til pengeskabelsen i de private banker(i dag skaber de 94 % af pengemængden).

Dette er penge der står digitalt på bankkontoen og især penge brugt til køb af boliger, da de skaber de største beløb af pengemængden.

Bankerne har derfor fået monopol på at skabe penge, ved at ændre deres rolle fra, at LÅNE penge ud til produktion i virksomhederne af vare og services, til at SKABE penge for at tjene penge.

Dermed skaber de penge ved at taste tal ind på en computer og styrer dermed pengeskabelsen.

Danske Bank anerkender, det er sådan. Deres december 2014-udgave af Danske Banks kundemagasin 'Investering' bekræfter dette.

The Bank of England har også lavet en rapport, som beskriver og dokumenterer hvordan denne udvikling er sket i hele vesten, hvor de private banker skaber penge ud af den blå luft.

Det er da værd at diskutere om de skal have lov til det, både i Danmark og EU.

Specielt set i lyset af den store modvilje, fra både den finansielle verden og de borgerlige, til at tilslutte sig Bankunionen i EU(borgernes kontrolsystem af bankerne).

De mener vores såkaldte uafhængige realkreditsystem med obligationer, vil blive ødelagt. Der er jo bare det lille problem, at realkreditinstitutionerne, alle i dag er ejet af bankerne selv.

  • Comments(0)//get.spiced.dk/#post7