Mette Vallentin

Mette Vallentin

Tanker & tips


At tænke smart

Grønne løsningerPosted by Mette Vallentin Pedersen Fri, September 06, 2013 00:34:16
Sidder igen på stolen i DDC ( Dansk Design Center) på 3. sal til Cradlepeople arrangement, det er 4. eller 5. gang jeg er der, og det er stadig spændende, hvad vi nu skal høre om. Nicolas Krøyer Bloch der står for det hele (with a little help from his freinds), prøver altid at give ny reel viden, og det sætter jeg stor pris på. Dagens event handlede om emballage. Carlsbergs CSR medarbejder pointerede hvor vigtigt det er vi stadig drikker af flasken, som medlem af et arbejderparti finder jeg det slet ikke som noget problem, behold jeres tyskerdåser for jer selv. Jeg bemærkede især hans kommentar om deres retur % lå i øjeblikket på 103 %, alså folk levere flere flasker tilbage end de køber smileymen at en flaske bliver brugt 40 gange før den bliver smeltet om til at blive brugt igen, er jo godt.
Coop har gjort et fantastisk arbejde, netop fordi de har andelshavere der er medbestemmende. De har gennem deres andelshavere/kunder måtte tilpasse sig behovene, så det går i den rigtige retning, ifølge toppen og CRS chefen, tror de ikke og skal hve mere hjælp til at de kan gøre det anderledes, jeg vælger at tro på andelsbevægelsen stadig er stærk nok til det tryk.
Så var der Arla nr. 3 af Danmarks største eksportvare. Jeg prøvede virkelig at sidde og tænke, nu kommer det de har været innovative. vi kom så langt at plastiklåget på den i forvejen totalt u-bærdygtige kartonflaske, måske kunne laves af majs stivelse. Jeg tror jeg holder mig til Osteds økologiske skummetmælk på genopbrugelig plast, der fylder 0 i skrald. Og det var kun igår, idag sidder jeg og lytter til vores miljø minister og Realdania fortælle om bymiljø og klimatilpasning. Der sker gudsketakog lov noget vi er på vej..

  • Comments(0)//get.spiced.dk/#post4